Če potapljanja še ne poznate, zamujate veliko. Morda celo nekaj, kar bi vam narekovalo ritem življenja. Veliko ljudem STRES predstavlja velik problem v življenju. Rešite ga na najboljši možen način - pridite se potopit.

Potapljanje je namreč odličen način za pobeg od vseh problemov in neke vrste meditacija. Pod vodo si sam z naravo, brez zunanjih moten in brez občutka težnosti - torej idealno okolje za sproščanje!  Ne verjameš? Pridi in probaj!Na slovenski obali celo leto redno organiziramo tečaje. Za več informacij o potapljaških tečajih in za prijavo na tečaj nas kontaktirajte!

 

Zakaj izbrati nas?

 

- ker se posvetimo vsakemu potapljaču na osebni ravni

Trudimo se iz vsakega posameznika izveleči največ in mu na način, ki njemu ustreza, predstaviti znanje in potapljaške veščine, ter mu s tem pomagamo premostiti vse potencialne problem.

 

- ker držimo najvišjo kvaliteto potapljaških tečajev z nenehnim izobraževanjem

Ljudje se cello življenje učimo. Prav tako je tudi pri potapljanju. V podjetju Divestrong nenehno skrbimo za dodatno izobraževanje našega kadra z vsakoletnim udejstvovanjem  v različnih tečajih in delavnicah.

 

- ker imamo visok njivo strokovnosti na področju potapljanja in potapljaških tečajev

V preteklosti smo izobrazili že več kot 1000 tečajnikov, ki so nam zaupali.

 

- ker smo se izobraževali pri največjih mojstrih na tem področju kot sta James Morgan (PADI Vice President) in Andreas Kron (SSI International Training Director)

 

- ker ponujamo celostno storitev na enem mestu

Ponujamo vam vse od začetnih tečajev, nadaljevalnih tečajev, tečajev tehničnega potapljanja pa do potapljaške opreme in potapljaških izletov

 

- ker se ne glede na število prijav izvedejo vsi razpisani termini

Prijavi se na termin in ne skrbi, da bi se prestavil. To se nam zdi v današnjem času zelo pomembno, saj vemo, da imamo ljudje vedno manj časa in s tem poskušamo omogočiti vsakemu posamezniku, da se udeleži tečaja, ko njemu ustreza.

 

- ker bo z nami vaša avantur ZABAVNA in VARNA
 

 

Radi učimo druge in opazujemo njihov napredek, zagon in veselje. Kar nekaj naših nekdanjih učencev se je odločilo za nadaljevanje usposabljanja pri potapljanju ali celo za inštruktorsko pot. 

 

Izvajamo tečaje za popolne začetnike: začetni tečaj potapljanja (Open Water Diver) pa vse do tečajev za profesionalne potapljače - IDC (Inštruktorje).

 

Tečaje izvajamo po programu PADI in SSI, ki sta najbolj razširjena po svetu. 

 

Vsi potapljaški tečaji potekajo v zelo majhnih skupinah, prilagodljivi pa smo tudi kar se tiče časa. Imamo popolnoma novo opremo Aqualung, moderno učilnico, potapljaški center in čoln, s katerim vam zagotovimo potapljanje tudi stran od obale. 

 

Nadaljevanje izobraževanja je izjemno zabavno. Ne glede na to, ali ste do sedaj delali po standardih PADI ali katerih drugih, lahko vedno naredite katerikoli nadaljevalni tečaj pri nas ali pa se celo odločite za profesionalno pot in se pridružite divemastrom in inštruktorjem.

 

 Na vaši levi lahko izberete med različnimi potapljaškimi tečaji.

 

Se vidimo pod vodo!

    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si